Welkom

Leuk dat je even komt snuffelen op mijn blog en...... reageren mag altijd!

vrijdag 2 augustus 2019

jarig...

gisteren was ik jarig,


het was een gezellige dag


Richard had 's morgens de vlag uitgehangen
en een A4tje opgehangen.....
(ik heb iets te hard/vaak gezegd geen bordje in de tuin)
lol


ik heb deze superbos bloemen
gekregen van hem!
En een nieuwe BIGSHOT


dit stukje van Saartje


saartje was ook in feeststemming


het roosje gekregen van de buurtjes,
het dienblad met ledlichtjes
en een saunabon van mijn kinderen


zo branden ze in het donker...


bloemetje van Joke mijn vriendin


deze kaarten heb ik gekregen,
van mijn blogvriendinnen,
CARLA, KARIN, ANS, GERJANNE,
ANNERIEKE, SARAH, MARJAN EN DINY
bedankt  allemaal!


vandaag kwamen deze 2 nog na...
Bedankt 
DAPHNE EN MIRANDA

Het was een leuke gezellige dag,
lekker buiten gezeten

Liefs en groetjes 

Martha!

12 opmerkingen:

 1. OO wat leuk allemaal ,alsnog een gelukkige verjaardag! Super leuk saartje met het rode strikje.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sjonge Martha,jij bent verwend zeg!!!!! Leuke cadeaus gekregen hoor! En mooie kaartjes! Ga maar onder de brievenbus liggen want vandaag is er van mij een kaartje op de bus gegaan,helaas wist ik toen nog niet dat je 60 geworden was maar volgens mij vind je deze ook wel mooi....Fijne avond xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Martha,
  wat leuk dat je zo'n fijne dag had !
  Ik zie nu dat je niet op mijn lijstje stond, maar dat heb ik bij deze aangepast ! Je kaartje gaat morgen op de bus, zo ben je nog lekker lang jarig als er nog wat latere post komt toch ?
  Lieve verjaardagsknuffels
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik baalde zo dat mijn kaart niet op tijd Was!!
  Maar gelukkig is hij wel aangekomen, dat is altijd goed om te weten.
  Je bent goed verwend zeg, véél mooie leuke kadootjes zie ik hier.
  Lekker nagenieten ern je sauna bon gauw gaan verzilveren.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Martha, nog Van Harte Gefeliciteerd!! Alle goeds voor je nieuwe levensjaar. Je bent goed verwend, heerlijk van genieten.
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh... werd je 60?? Had ik dat geweten...Je hebt een heel leuke dag gehad en je bent verwend, zo te lezen. Altijd mooi om op terug te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Martha wat leuk om zoveel aandacht te krijgen wanneer je jarig bent, dat verdien je wel.
  Fijn dat jullie er een gezellige dag van gemaakt hebben.
  En nu nog nagenieten van al die leuke dingen.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo, die feestvreugde zien en de verwennerijtjes, je verdient het! Haha, humor... een A4-tje waar je het dan mee moet doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo te zien was het een geslaagde verjaardag.
  Nog van harte gefeliciteerd!
  Leuk idee van je man:)
  Lekker genieten in de sauna, veel plezier!
  Lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je een feestelijke dag gehad Martha, heerlijk verwend met mooie cadeaus en leuke post. Hahaha, je bent gewoon in het zonnetje gezet ;-). Ahh zo lief, Saartje met de strik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Had ik geweten dat je 60 werd en geen bordje in de tuin wilde ;) … Je bent weer gezellig verwend Martha, dat was genieten! Leuk dat Saartje ook in de feeststemming was! Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Degene die dit getuigenis vandaag leest, zou het met mij en mijn gezin moeten vieren, omdat het allemaal als grap voor sommige mensen begon en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is jansen suurbier en ik kom van het Rembrandtplein, maar ik verhuis met mijn vrouw naar België. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een mooie vrouw. Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, ik verloor mijn baan en mijn vrouw verliet mijn huis omdat ik niet goed voor mezelf en de familie kon zorgen. zij en mijn kinderen op dat moment. Ik heb het negen jaar voor elkaar gekregen, geen vrouw om me te ondersteunen om voor de kinderen te zorgen. Ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar zij houdt me tegen om met haar te praten. Ik probeer met haar vriend en haar familie te praten, maar ik weet nog steeds dat iemand me zou kunnen helpen en ik heb het verzoek later naar zoveel bedrijven gestuurd, maar bel me nog steeds niet totdat er een trouwe dag aankomt die ik nooit zal vergeten in mijn leven . Toen ik een oude vriend van mij ontmoette aan wie ik al mijn problemen uitlegde en hij me vertelde over een geweldige man die hem hielp een goede baan te krijgen bij Coca Cola Company en hij vertelde me dat het een caster-charme is, maar ik ben een persoon die nooit gelooft in spell maar ik besloot het te proberen en ik nam contact met hem op via doctorosagiede75@gmail.com. Hij instrueerde me en liet me zien wat ik moest doen in deze drie dagen van het betoveren. Ik volgde alle instructies en deed wat hij me vroeg om het goed te doen. Drosagiede zorg ervoor dat alles goed ging en mijn vrouw zou me weer zien na het prachtige werk Drosagiede. Mijn vrouw belt me ​​met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze me echt mist en dat onze kinderen en mijn vrouw thuiskomen. En na twee dagen belde een bedrijf dat ik mijn bedankbrief had gestuurd, nu ben ik de voorbeeldige bedrijfsmanager hier in de VS. Ik adviseer dat als u problemen hebt, u een bericht naar deze e-mail stuurt: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 en u krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend aan en het zal van je worden afgenomen. Ik wens je het beste.

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi hoi, leuk dat je wilt reageren!
ik lees ze altijd graag!